Kizlar esim bosanma icin biyere basvurmustu onlar ariyacaklardi ama bir haftadir aramadilar. Mesajlari gordum dogru soyluyor. Simdide gelmis onlar aramassa ben aramam. Benim islerim yoluna girene kadar boyle devam ederiz yada kendin ayarlarsin bosanma islerini diyor. Birde evimiz kira ama babamin adina, onuda ben fes ettirmem lagzim. Ben bosanmayi ayarlarsam ileride bunun icin kendimi suclu hissedermiyim? Bide bana diyorki, sende evi contratini fes edecel g..t yok sIkIyosa yap hadi gorim felan diyo dalga gecerek. Ben ona kalacak biyer bulmadan evi verirsek sonradan beni sokakta biraktilar deme dedim. Bide islerim yoluna girene kadar beklemedin bilmem ne diye bana kendimi suclu hissetirmeye calisirsa diyede korkuyorum. Ben cok cabuk kendimi suclu hisseden biriyim malesef, bu hisse engel olamiyorum. Bugun biyere gezmeye gittik annemle ve arkadaslarla ve annelerle, suslenmistim giderken bi gun oncede saclarimi yapmistim. Takti kafaya normalde sen topuz yaparsin suslenmessin sen g..tunu si...tirmeye gittin demi o...pu felan dedi. Artik dayanamayip herseyi kendim halletmek istiyorum ama sonradan korku giriyor napicam ben. Nasil ev bosaltacam bu sureci nasil atlatacam. Bana yardim edin akil verin lutfen