Oncelikle yazacağım konu uzun olabilir bu yuzden ozur diliyorum fakat okumanızı rica ediyorum...
Arkadaşlar evliyim ve bir yılımı doldurmak uzereyim. Normal şartlarda kayınvalidemle ayni evde yaşamıyoruz, bir de bekÂr gorumcem var. Onlar koyde oturuyorlar biz merkezde, aramız 30 dk suruyor. Kışın koyleri cok soğuk olduğu icin ve haliyle sobalı olduğu icin ve de evde erkek olmadığı icin; eşim kışın gelip bizde kalsınlar dedi, bende kabul ettim (Ki zaten eşimden başka erkek cocuk olmadığı icin bir yandan mecbur kaldım yoksa aynı evde kalmak istemiyorum). Biz Ocak ayında evlendik , yeni evliyiz diye gelip bizde kalmadi, burda ablası var kv nin gidip orda kaldı, Mart ayında gelip bizde kalmaya başladı onlara yuk olmasın diye, ramazandan bir hafta once de koyune dondu. Ama bu sene tam kalacaklar. Benim gorumcem universite mezunu ama eşim calışmasına izin vermiyor diye calışmamis bu zamana kadar( benden buyuk) ama yaklaşık bir ay once kuzenlerinin okul servisi şirketleri var serviste ablalık yapmaya başladı (zaten akrabalar yanlış anlamasinlar diye eşim tamam dedi ama once bana sordu calışsinca bizde kalacak mecburen ne diyorsun diye, ben tamam deyince calışmaya başladı) ve bizde kaliyor...
Benim sorunum şu; gorumcem cok tembel ben soylemedikce bir tabak kaldırmaz ama eşim eve gelince fır doner sanki sabahtan beridir mutfaktaymis gibi(cok korkuyor eşimden), surekli bahaneler bulur zaten her hafta hastaneye gider kolum ağrıyor boynum ağrıyor diyerek. Ama ben kesinlikle sessiz oturmam, eşim neyin ne olduğunu bilsin diye soylerim; sen eve girince mutfaktan cıkmıyor yoksa bir iş yaptığı yok diye. Ben sekiz ay boyunca onu nasıl cekicem bilmiyorum arkadaşlar yetmezmiş gibi kv de gelecek bu ay bide ona hizmet edicem( Allah var iyi kadın ama yıllardır dilden dile dolaşan Kaynanalar kotudur imajından oturu hep bir onyargı var bende). Eşime soyledim sen merak etme ters bişey yaptıkları an onlerini keserim dedi ama bir kac defa annen şoyle yaptı kardeşin şoyle yaptı diyince de, sende kafanı onlarla mi bozdun diyor. Ne yapacağımi blmyorum.