Merhaba herkese
9 yıllık evliyim. Esimle severek evlendik.8 yaşında bir oğlumuz var.Eşim merhametli,iyi kalpli bir insan olmakla beraber agresif ve sinirli bir insandır. Siniri saman alevi gibidir. Unutur kus kalamaz.Bana ve oğlumuza fazlaca da duşkundur. Ama cok evhamlı olduğu icin herşeye karışır. Cocuk doğdu ayaklanmaya baslayinca ocağın etrafına demir levhalar takıldı (onlem amaclı) evimde hala sehpa yok cocuk duşer takılır diye hala aldırmaz. Bulaşık makinasını doldururken gelir kapatır olurda es kaza bir bıcağı sepete duz koysam tersine cevirir boyle koyma takılır duşeriz bıcağın ustune der.Az once geldi yemeği yaparken bulasikligi mutfak masasinin uzeri koymuştum. Gene ekmek bıcağını gordu boyle koyma dedi.1-2 biseye daha karıştı ben cıldırdım ama cocuk var kendime geldim hemen .oglusum geldi hemen bizi baristirmaya calışıyor,bizi birbirimize opturup sarılttı hemen arayı bulmak icin .Cocugun yemesine icmesine karisir fazlasi dokunur diye .Cocuk 2 gun kakasini yapmazsa kabizlik basladi der sanki ben sucluyum gibi beni yemeye başlar ki cocuk bi donem kabızlık cekti ama duzeldi ,bazen ust uste 2-3 gun yapar nedir yani abartır herşeyi. Hava biraz serin olsa hastalanacak diye parka ,sahile cıkartmami istemez.Kisaca kim anne belli değil evde.Evhamli oluşu bende psikolojik şiddete donuşuyor. Anlatamiyorum kac defa soyledim bazen sinir krizinin eşiğinden donuyorum ki cocuk olduğu icin otokontrollu davranıyorum.cocuktur koltuk tepelerine cikiyor arada sekilden sekile giriyor hemen duseceksin oglum in.cikma..ziplama sozler başlıyor ki abartı bi sekilde yapmıyor cocuk bunlari. Ben fazlasıyla dikkatli bir anneyim aslında ama iş ev koşturma arası kucuk dikkatsizliker olabiliyor artık ne yapacağımı şaşırdım bende insanım.Bagiris cağışırimiz bitmiyor ozelllikle de benim sabrım tukendiği icin artık en kucuk eleştiriye tahammulum kalmadı hemen cıldırıyorum. Evine bağlı,namuslu da bir insan birbirimizide seviyoruz ama bu sekilde yıllarca nasıl dayanacağımi bilemiyorum.Bazen sevgimin tahammulumun son sınırlarına geliyorum.Soguyorum sonra ısınıyorum ama yapboza dondu resmen evliliğimiz. Duyguların bu kadar gelgitli olmasi da iyi değil farkındayım. Doktora git diyorum ama sallıyor beni,doktora karsi değil ama uğraşmıyor, şu anda da karşımda bisey olmamış gibi cayimiz kekimiz nerde kaldi diyor gulerek. Gercekten beni sonunda cıldırtacak yaa.Yaşlandıkca duzelmez iyice kotu olur iyice evhamı artar gibime geliyor artik ne kadar artabilirse! Evde cam kirilacak diye odum kopar. Camı iyi supuremeyiz bir yerimize batar diye sinir basar hemen soylenmeye başlar. Allahaskina ne yapayım ben.Cok uzun oldu kusuruma bakmayın lutfen