Merhabalar bu siteyi cok seviyorum ve sadece sizlerle paylaşmak icin bu konuyu acıyorum.
Oncelikle bi konudan kısaca bahsetmek istiyorum Doğum yaptığım ilk zamanlar kayınvalidem surekli cocuk uyurken bile cocuğu rahatsız ediyordu ve cok kızıyordum kv cok iyi bi insandır ama oyle yapması beni delirtiyordu o zamanlar malum lohusalık durumundan dolayı sanırım daha bir sinir oluyordum cok şukur o sorunu hallettik ama eşimle bi turlu yoluna girmedi evliliğimiz hic mutlu değildim boşanmak isteyip de boşanma imkanım olmadığınıda yazmıştım onceki konumda 2 gun once eşimin gecmişine girdim ve birde ne goreyim prno siteleri ve iğrenc şeyler hep yaşlı prno diye aranmış aklım başımdan gitti kaldırdım eşim olck kişiyi bu ne diye delrdm eli ayağna dolandı tmam baktım ama bi dnle işte senle kustuk bilmem ne falan filan dinlemedim yuzuğu cıkardım ve herşey bitti boşanma davasını acıyorum ddim ve defalarca sen benim icin boşsun boşol dedim girdim odama oda oturma odasnda yattı o gun sabah kalkmş gitmiş akşama kadar ağladm yemn ederim cok grur kırıcı bşey insanın eşinn oyle şeyler izlemesi ve sana uzak olması ailemin haberi yok ama varmş gibi mesaj attım biz avuktla goruştuk davayı acıyoruz gereken ne ise yap sende gibisinden şeyler yazdım bu o gunun gecesi annesnde kaldı annesi srmuş sorun ne diye yok bişey dyomuş surekli annesi sabah beni aradı napıyorsun bgun bana dolaşır mısın dye tabiki dedim gttim cocuğumla tartışmışsınız kızım srun ne sen bana soyle ben onun hakndan gelirim dedi bu oyle bşey değil anne Benin icin kesinlikle btti bu iş ben krarlıyım boşanıyorum dedim utandm anlatamadm ilk ağladı işte cocuğunuz var her ailede olr yapmayın bilmem ne bu arada kv boşanmış cocukları kucukken haklı sebeplerle anlattı işte cok zorluk cektim ac yattığımı blirim bilmem ne ben istemiyorum dye net tepkimi koydum akşama kadar oturduk sustuk ben kararlı olunca oda bişey diyemedi snra gitmeye ykın kızım ypma bozmayın yvanızı nolur dye ağladı herşeyi anlattım zaten ekran goruntulerini almıştım girdiği sitelerin bak anne oğlunun girdiği sitelere ben asla boyle birşey kabullenemem bu kacıncı dedim kv gorunce şok oldu ağzına geleni saydı oğluna ben ona bnun hesabını sormazmıyım bilmem ne sen haklsn gibi şeyler soyledi ben sevmiyorum soğudum anne cok dedim bana dediki at bunu başından ben senin arkandayım boyle pslik ypıcaksa benim evimede gelmesin dedi snra bu otrdğmz ev kvnin eşimin ustune yapıcaktı bana o ev senin artık senin uzerine yapıcam ben herşeyini yaparım arkandaym cocuğun buyusn ilerde istersn clışırsnda yaşadkca ben bakarm destek cıkarım sana dedi ben şimdi eşm oluck kşiyle şoyle knuşsam gelmek istiyosa gece 1 de gelsin sbah gitsin gozum gormesin herkes hayatına baksın bana uzak Allah ’a yakın uzun yazdım ama detaylı anlatmam gerekiyordu anlamanız icin Allah ’a emanetsiniz yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ederim bu arada ben 22 eşim 27 yaşında