Merhabalar hanımlar,
Hayatımdaki insan 20 yaşında bir polis. Benden kucuk yani. Bulunduğum şehirde kimsesi yok. Bana 'Bu koca şehirde kimsesiz cocuklar gibiyim' dediğinde icim cız etmişti. Onun bu şehirdeki kimsesi olmak istedim. Hasta olduğunda corbasını yapan, onunla doktora giden; tek başına cekip cevirdiği evinde bir şeylere yardımcı olmak.. İlk buluşmamızda, her gun tıraş olduğu icin yuzundeki sivilceleri fark etmiştim. Bir sonraki buluşmamızda, elimde yuzu icin aldığım kremle gitmiştim. Abisiyle konuşurken oğrenmiştim ki, bu şehre geldiğinden beri ilk kez dışarı cıkmış, benimle...
Sorunuma gelecek olursak, sosyal medyasında son zamanlarda birkac kızı takip etmiş. Tanımadığı kızlar bunlar. Hatta bir iki tanesinin fake olduğu cok belli ve acık sacık fotoğraflar mevcut. Bazı fotoğrafları beğenmiş. Tutamadım sordum kendimi, başkalarıyla da goruşuyor musun gibisinden. Takip etmem konuştuğumu gostermez dedi. Bilemiyorum. Sonucta belli bir amac icin eyleme geceriz. Durduk yere bir şey yapmayız.
Şu sıralar whatsappta her cevrimici olduğunu gorduğumde kafamda deli sorular oluyor, guvenemiyorum. Kafamda kurdukca kuruyorum.
Kendime yakıştıramadığım şeyler yapıyorum. Mesela gecen gece onu cevrimici ve attığım son mesajı saatlerdir okumadığını gorduğumde icimde kabaran ofkeye dayanamayarak 'Başkası mı var?' diye sordum, 'Evet' dedi. Ardından bir fotoğraf attı meğersem goreve cağırmışlar. 'Şefimin yanındayım başka kim olacak hayatım' dedi.
Huzursuzum. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorum hem de bir ilişki seni huzursuz ediyorsa neden devam ediyorsun diyorum. Durduk yere başına dert almak gibi bir şey bu, guzel olmuş bir yemeğe şekeri boca etmek gibi bir şey.
Soğuduğumu belli mi etsem uzaklaşarak yoksa direkt bitirsem mi bilemiyorum. Ne yapsam? Belki yorumlarınızın karar vermemde faydası olur. Teşekkurler.