Merhaba Hanımlar,
Haftasonu eşimin ailesi kalmaya gelecek ne kadar kalacaklar bilmiyorum ama şimdiden stres sardı cunku ne muhabbetleri muhabbet ne hareketleri normal surekli inceden inceye laf sokma peşindeler.
3 cocuk annesiyim ucude kucuk ikizler 4 yaşında bebek 1 yaşında aynı zamanda oğretmenim calışıyorum zaten yoruluyorum.
Gelecekleri zaman bana haber vermezler beni yok sayıyorlar ama 5 gun onceden eşime haber verip hizmet bekliyorlar. Şoyle ki bir geldiklerinde yemek yapamadım dışarıdan soyledik cok zahmet etmişsin cok uğraşmışsın eline sağlık ay zahmet oldu sana da gibi laf soylediler.
Kv gelince surekli cocuklar cok yavaş cok uslu deyip duruyor oyuncak getiriyor gelince onlarda değişik oyuncak oyalanıyorlar tabi... ne var ki bakmakta cok uslular cok yavaşlar vs. Deyip duruyor. Halbuki benim butun gun canım cıkıyor.
Gelince temizliğime bakar dikkatli dikkatli yorum yapar kendince.
Her zaman karı koca bişeyler soylerler ama asla yapmazlar mesela cocukların bakıcısının onemli bir işi cıktı 4 gun gelemedi a ben bakarım dedi sonra aradı ben tatile gidicem dedi zorla bakacak birini buldum komşu baktı. Ev oduyoruz ayda 5 bin TL bizde yardım edeceğiz dediler 2 senedir bir yardımlarını gormedim. Evet onlara guvenip ne ev aldım ne de cocuk yaptım ama hep bişeyleri soyleyip soyleyip yapmamaları beni deli ediyor. Yapmayacaksan soyleme beklenti oluşmasın karşındakinde.
Eşimde onları haklı goruyor annem babam napayım diyor surekli gelecekler onlarında torunları sevecekler diyor.
Buna benzer bir suru şey yaşandı anlayacağınız. Daha onceden de bir suru şey yaptıkları icin batıyor her şeyleri ve yaptıklarından dolayı da strese giriyorum of nasıl gececek. Ne tavsiye edersiniz. İcimden ne yemek yapmak ne temizlik hicbir şey gelmiyor ki normalde misafiri severim.
Telefondan yazdığım icin yazım hataları olabilir kusura bakmayın.