Merhaba, iyi akşamlar,
Bir ayrılık yaşadım, daha once de konu actım fakat buhranlı bir donem tum detaylarıyla yalnızca buraya icimi dokebildiğim icin yazmak istiyorum affınıza sığınarak
8 aylık seviyeli, iyi giden bir ilişkiydi. Uzak mesafe ilişkisiydi. Kafa yapılarımız uyuyordu aslında ama arkadaş grubu benim hayatıma yaşayışıma cok tersti. Yani benim gorduğum kadarıyla ve tanıdığım kadarıyla arkadaşlarından daha farklı bir hayatı vardı.
Arada sırada hoşuma gitmeyen ozellikle sosyal medyada konular oluyordu( cinsel obje cağrısını yapan fotolar beğenme vs gibi) Daha once birkac kez rahatsız oldugumu soylesem de pek umursamamış olacak ki beğenmeye devam etti. Ayrılıkta boyle geldi aslında. Beğendiği bir fotoyu gonderdim neden beğendin ki dedim, aslında bir kez rahatsız olduğum icin artık bu konuların gozume battığını anlatmak istedim ama o onu takip edip hesap sorduğumu duşunerek cok sert cıktı bana. Aşırı sinirlendi, zira daha once bu uslupla konuşmamıştı bana.
Beni takip etme işine bak gibi birşey soyledi bende saatlerce sakinleşir yazar ozur diler diye bekledim yazmadı aramadı, bende sosyal medyadan cıkardım. Yani mesele benim rahatsız olduğum şeyi yapması iken ona hesap sormaya getirdi ve suclu beni ilan etti.
Ertesi gun aradım, aynı uslupla konuşmaya devam etti. Ben yuzyuze konuşalım gelemez misin dedim, 29 ekim tatilini duşunerek. Gelemem dedi. Bana soyleyecek birşey bırakmadı ayrılmak istiyorum dedim. Once neden diye sordu, nedenini ben yazacakken neden sorusunu sildi tamam dedi. Ben yine de acıkladım cevap vermedi, bende bana bunu sen soylettin dedim soyledin bitti, ben sana bunu soylediğin an biter demiştim vs gibi şeyler soyledi, ne soylediysem dinlemedi ve hatta beni cok kırdı sozleriyle.
Duşman değiliz arkadaşımsın dedi. Ama geri donuşu yokmuş. Ben nasıl arkadaş kalırım, guzel giden bir ilişki sacma sapan nedenlerle mahvoldu ona cok kızgınım bana kendini kapattığı icin sonra da beni sucladığı icin. Son kez goruşelim dedim onu bile istemedi.
İlk gun cok uzgundum bugun 3. gun ve daha iyi hissediyorum şukur. Sosyal medya hesaplarımı kapattım kafamı dinlemek istiyorum bir sure. Donup baktığımda hep iyi niyetli yaklaştığımı goruyorum bu ilişkide ama bu mutlu olmaya yetmiyormuş, belki de olması gereken oluyor.