Eşim cok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yuzunu burnunu..hic kimseye guvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dun mesela karşıdan karşıya gecerken genc bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkur anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi soz mırıldandı..Neden oyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kotu bişey soylerdim verdiği icin boyle dedim gbi bişey soyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak boyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin cocuğu olmuş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının cocuğu olmuş tipini nasıl goruyosun bu durumda diyorum sanane sanamı soyledim gibi bi uslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni cok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken ustumu ortmeye calışır en sevdiği yiyecekleri once bana yedirmeye calışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Kopekleri cok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle cok farklı bi bağım var hırcın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yuzume yaklaşır kucağımda yatar hep.Gecende kavga ettik baya şiddetliydi bana actı ağzını yumdu gozunu..En cok beni kıran uzen lafı (kavgalarda ben cok kotu oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suclarım psikolojik olarak cok hassas bi donemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(carpıntı başladığı icin) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hic oyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen cok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem cok sever eşimi...Sozel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında oyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama cok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız icin acık acık anlatmaya calıştım genel durumu...​