Merhaba, dunden beri aklımı kurcalayan bir soru var.Dun cocuğumla bir oyun alanındaydık.Başka cocuklar da vardı tabi.Bu arada oğlum 2 yaşında.Dun oyun alanında 1,5-2 yaş arası kucuk bir kız cocuğuyla oynuyolardı.Ben uzaktan izliyodum ama kızın annesi başındaydı.Baya guzelce oynadılar 10-15 dk.Sonra annesi kızına hadi gidiyoruz diyince oğlum bi an uzuldu gitmesin diye kız arkadaşını elinden tuttu, kız da zaten yeni yeni yuruyo anladığım kadarıyla bu yuzden de poposunun ustune duştu.Annesi de ordan oğluma aaa bebeğe oyle yapılmaz ama diye biraz sesini yukseltti onun ustune de ben cocuğumu uyardım.
Kadınla muhattap olmadım ama sinirlendim acıkcası.Cunku benim oğlum da yapma etmeden anlayacak yaşta değil daha yeni 2 oldu.Okuduğum her yerde cocuklarınızı yetişkinlerin tepkileriyle başbaşa bırakmayın asla sizden başka parkta/sokakta vs birilerinin uyarmasına izin vermeyin travma yaratabilir diyor ozetle.Ben bir sorunumuz olduğunda karşı tarafın annesine veya babasına iletmeyi tercih ediyorum el kadar cocuğa sert cıkmaktansa.Belki dunku onemli bi olay değildi ama acıkcası dunden beri ne zaman karşı tarafa mudahale etmem gerektiğini duşunuyorum.Bu işin doğrusu nedir sizce?