Merhaba arkadaşlar birkac gundur sizleri takip ediyorum. Oncelikle şunu soyleyeyim hepiniz cok şekersiniz. Birbirinize verdiğiniz destek muhteşem.
Ben 2,5 yılı aşkın bir suredir evliyim. Şimdiye kadar cocuk duşuncesi sadece aklımdaydı. Birturlu cesaret edemiyordum. Cunku calışmak zorundayım ve doğurduğum zaman bakabilecek kimsem yok. Beni tek duşunduren şey bu inanın. Ama gecen gun nokta kadarda bir ihtimal olsa hamile olabileceğim fikri beni inanılmaz heyecanlandırdı. Artık hicbirşey duşunmeden hamile kalmak ve allah'ın izniyle bebeğimi dunyaya getirmek istiyorum.
Şimdi sizden yardım istediğim konu şu, en son adet tarihimin ilk gunu 27 aralık yani 5 gun sonra adet olmam gerekiyor belki birkac gun once ya da sonra olabilirim genelde oyle oluyor. Eşimle 17 ocakta ilişkiye girdik daha once hep geri cekilme yontemini kullanıyorduk ama ilk defa icime boşaldı.Ben cok gecmeden hemen ayağa kalktım.
İşte nokta kadar ihtimal dediğim bu. Sizce olabilirmi kızlar yaaaa. Cok sabırsızım biliyorum daha cok erken. Ama ne bilim işte sizin beni anlıcağınızı umuyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler