not:yaşlar 22
Kızlar, en baştan anlatacağım icin bir tık uzun olabilir ama elimden geldiğince kısa tutacağım.
Ben gecen sene bizim fakulteden bir cocuktan hoşlanıyordum.(platonik,cocuk beni tanımıyor bu sıralar) Bu yaz dil okuluna İngiltere'ye gittim ve bam! Cocuk da 1 ay sonra aynı okula geldi. 3 ay boyunca aynı okulda okuduk ve aynı yurtta kaldık. Okula birlikte gelip gittik, birlikte pazar kahvaltıları yapıldı, gezildi tozuldu.
Ama buraya bir dip not eklemek istiyorum: bu bey polis kolejinden mezun ve lise boyunca sadece erkeklerle okuduğu icin, ne bir kız arkadaşı olmuş ne de flort etme skilline sahip. Cok cok cekingen ve coğu zaman da agresif.Hatta biz yurtdışındayken bir arkadaşa " mezuniyetten sonra dershaneye yazılmıştım; yanıma bir kız oturduğunda ne yapacağımı, soru sorunca ne cevap vereceğimi bile bilemiyordum" dediği kulağıma geldi. Eşi yahut sevdiceği boyle bir durumda olan varsa ayrıca yardımını ve yorumunu talep edeceğim.
Bizim bu gezintilerimiz muhabbetlerimiz de cok arkadaşca oldu cunku o tarz bir sinyal alamadım ya da o veremedi bana bilmiyorum.
Turkiye'ye donmeden 1.5 ay once bilgisayarımı odunc istedi. Geri verdiğinde bir sekmede bilenleriniz vardır Ruştu Onur'un şiiri acık bırakılmıştı. Ekliyorum:
"Tanrım acamadık icimizi
Artık buluşmamız mahşere kaldı. "
Ben bi "acaba lan??????" oldum ama emin de olamadığım icin şiiri hic gormemiş gibi devam ettim muhabbetimize.
Turkiye'ye donduk ve okulda mutlaka karşılaşıyoruz. Her gun olmasa da haftada 2-3 goruyorum ve konuşuyoruz. Beni arkadaşlarıyla falan tanıştırdı zaten hic kız yok cevresinde, tek benim. Gecenlerde Instagram storyimde bir şiir paylaştım ve tam 1 hafta sonra aynı şiiri kendi storysinde paylaştı! Zaten heveslisi olduğum icin uzerine atladım ve dedim ki yetti gari Jocelyn! Bu bir frikikse vur doksana golu...
Ve hikayesine yanıt verdim. Konuşmayı direkt ekliyorum:
B: Bence de her şey net (şiirin adına ithafen)
O:Sence net olan nedir
B:Sence nedir
O:Soruyu ben sordum ama... zaten acıklama yapıldı altta benim icin
B:Cesur ol
O: Anlamadım
Şuan hicbir şey anlamıyorum
Korkak olduğumu nereden cıkardın?
B:Ben de anlamıyorum kii..
Konuşma bu şekilde sonlandı ve cevap da vermedi. Kendimi rezil etmişim gibi hissediyorum. Adam bildiğiniz salağa yattı ve ben bugun okula bile gitmedim ki karşılaşmayayım diye. Aşırı aşırı gerginim. Yorumlarınızı da cok merak ediyorum! Ben yanlış yoruyor olabilir miyim? Bu bir mesaj değildi de ben mi anlamak istediğimi anlıyorum?Beynim turbulansa girdi ne olur yardım edin.