Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama hesabım yoktu. Acmaya karar verdim, yazmak istedim.
Neredeyse 1 yıllık bir ilişkim vardı. Her şey cok guzel gidiyordu. Yaza soz nişan duşunuyorduk. Benim yaşadığım şehirde yaşıyordu sonra işi dolayısıyla ailesinin yanına gitti ve biz cok fazla goruşememeye başladık. Hayal kurarken hep kendi evimizi duşunerek kurardık, sadece ikimize ait bir ev.. Ama gecen gunlerde ailesinin evlenince onunla yaşamak istediğini soyledi ve benim duşuncemi sordu. Bu konuyu daha once de konuşmuştuk ve ben kesinlikle kabul etmeyeceğimi soylemiştim. Kaldı ki annesi ve babası cok yaşlı değiller yardıma muhtac değiller bu durumda bizim aynı evde yaşamamız gereksiz. Bir de babası biraz değişik bir adam cok sinirli ve eşini cocuklarını dovmuş zamanında. Ben cok mutlu bir ailede buyudum. Oyle bir ailede yapamayacağımı biliyorum. Evin en kucuğu abileri ablası evli ve buyuk ihtimal diğer kardeşleri kendilerini kurtarmak icin anne babayı buna bırakmak istediler. Birkac gundur surekli ne yapacağımızı konuşuyorduk ben hep secenekler sundum, yakınlarda ev tutalım ama aynı ev olmaz gibi. Ama o annemle babamı ayrı evde mi oturtucam onlar kabul etse ben kabul etmem dedi. Hayallerimizi soyledim gercekten o şekilde mutlu olabileceğimizi duşunuyor musun dedım. Bilmiyorum dedi. İnsanın her istediği olmazmış. Sonrasında kadınlar kulubune baktım kv ve kp ile yaşayanlara. Belki dedim benim duşunduğum kadar kotu değildir. Burada yazılanları okuyunca yapamayacağımı anladım. Cok uzuluyorum ama dun akşam bitirdim. Vaz mı geciyorsun benden dedi, ya ondan vaz gececektim ya da hayallerimden. Ben ondan vazgectim. Telefonda ağlayarak bitirdik. Cok uzuluyorum sabaha kadar uyuyamadım. Ama başka yapacak bir şey bulamadım. Cok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum ama bazen tek başına sevgi yeterli olmuyormuş onu anladım. Ve o ailesini secti. Kimseye anlatamadım, once kendim inanmalıyım bittiğine. Bilmiyorum, ayrılmaktan başka secenek bulamadım. Sizce doğru mu yaptım? Cevap verirseniz cok sevinirim..