Merhaba kk

Daha once yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu acıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu icin ole karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cumle o anda ortada soylenmesi kırıldım acıkcası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kac gundur durgundum o da konuyu actı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye soylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta soylenmzki dedim ama o acıklama yaptı bir suru annem para biriktirio altın almak icin dedi bi tane fazla olsun diye dedi bole duşunen kadın ole mi duşunr dedi yok kızkardesime yapılmadı bole duşunulmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman goruşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy soyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim uzuldum evet ama daha cok kırılmışm ona takılmadı da soyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı duşunmuyorum . Herkesin soylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..