Kizlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin ailesi farkli bir ulkede, biz farkli bir ulkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ogrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylulde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini soylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada oyle soyluyorum yuhune karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kucukken nasil birakip gidebiliyor diye de dusunmuyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Dondugunde de gelip alacak.
Son bikac gundur ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ucumuz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini gorsun diye (suan daha cok kucuk). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergun degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne dusunecegimi bilmiyorum