merhaba
kim okur kim okumaz bilmiyorum icimi dokmek icin yazıcam.
ben 1 aydır evliyim. eşim tek erkek, bi tane ablası var, babasını lisede kaybetmiş. zaten bizim yaşlarımız da cok genc . 25 23.
sevgiliyken de cok kavga ederdik. ama dunnnn...
annesine gitti ben işteyken, o izinliydi. annesi demiş ki ayşe hic gelmiyo tekken de gelebilir bilmem ne beni şikayet etmiş oğluna.
ne 1 senelik nişanlılık surecinde ne de evlendiğimden beri bana bi kere bile kızım demedi. zaten benim bi haftasonum var 2 gun. o 2gunde ev mi temizliyim yemek mi yapiyim kendi anneme mi gidiyim kaynanamla baş başa oturmaya mı gidiyim. evlendik altınları aldı, her gittiğimde bana laf sokuyo, oğluna soyleyemediği şeyleri bana soyluyo.bana bi kere demedi kızım gel bana oturalım ali olmasa da gel gitmiş dun oğluna şikayet etmiş. onun yuzunden dun kavga ettik. ben de bir suru kotu şey soyledim, o da. yesyeni evi kırdık gecirdik. bana tokat attı.
kendimi duzeltmem lazımmış. allah aşkına benim duzelteceğim neyim var. gozlerim davul gibi şişti iş yerindekilere rezil oldum. yarın eve misafir gelcek kolumu kaldıracak halim yok ben ev mi temizliyim hazırlık mı yapıyım onun o bakışlarının yanında. konuşuyorum anlamıyo, ağlıyorum yakınlık gostermiyo. kendisi ağlıyo anasına laf etmişim. bi tek onunkiler değerli. bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm