Evet derdim aşk. Biliyorum buyuk bir dert değil insanlar ne acılar yaşıyor. Ama bana cok ağır geliyor. Daha once de aşık oldum ama ben boyle acı cektiğimi hatırlamıyorum. Bu cocuğa neden kendimi bu kadar kaptırdım anlamıyorum. Uzun suredir ilişkim yokken bir anda cıktı karşıma her şey guzel gidiyordu ama bir anda beni bir belirsizliğin icine attı bıraktı. En son dayanamadım kırılmıştım ve kırıcı şeyler de soyleyip bitirdim. Bana donuş bile yapmadı. İcmde cevabını bilmediğim bir suru soru kaldı. Cozum bulamıyorum onunla konuşamıyorum. Bana gelmiyor geri. 3 hafta oldu. Belki cok kısa bir sure zamanla gecer dersiniz ama benim icin cok uzun bir sure bu. Cunku ben daha onceki ilişkilerimde bittiyse eğer herşey netse iki gunden fazla uzulduğumu hatırlamıyorum.
Gecmiyor ne yapsam da , kafamı başka şeylere vermeye calışıyorum. Spor yapıyorum aklımda yine o, ders calışmak istiyorum yine aklımda o.
Atamıyorum kafamdan, neden boyle oldu neden bana boyle yaptı, neden boyle cevabını bilmediğim bir cok soru bıraktı ve ben bunları kendi icimde cozemiyorum .
Hala bana gelmesini istiyorum, gelsin birşeyler cozulsun oyle bitsin. gelsin cozsun bişeyleri, gelmiyorsa da aklımdan cıksın istiyorum yalvarıyorum allaha.. ama yine her saniye aklımda .
Napıcam ben nasıl kafamdan atıcam. İlk defa o kadar caresizim ki, cozemiyorum olmuyor işte. Cok uzgunum onume bakamıyorum .
İlk defa da aşık olmadım dediğim gibi. Cok kişi oldu hayatımda ama ben her seferinde iki gun uzulup amaan deyip onume bakardım. Bu defa yapamıyorum