İlk konuyu bu başlıkla actım diye tekrar oyle actım aslında şuan konu herşeyi aşırıp aşırıp yemesi değil,işine son verdim bugun...Ama once ozet gececeğim bilmeyenlere..Başlangıcta Kız surekli ve sistematik olarak buzdolabındaki 3-5 kişilik yemeği tatlıyı cerezi iceceği aşırdı,yedi veya goturdu bilmiyorum,burda paylaştım herkes ya kov ya kamera tak dedi (ilk gunden takmama nedenim tanıdık aracılığıyla bulmuştuk yanlışı olmaz diye duşunduk ve surekli de izleyemem diye de takmadık acıkcası) Bazısı da beni cimrilikle lokma saymakla sucladı

En son şerbetli tatlı yaptım (haşhaş tatlısı-bilen bilir kremşantili ve şerbetlidir,ağırdır) buyuk yuvarlak borcam tepsisinde; onun tamamına yakınını yedi,uyardım keşke bize de yetecek kadar bıraksaydın diye (cunku onceki gece yaptım ılıktı diye biz yemedik) guldu gecti,midesine duşkun demek ki ne yapayım cocuklarım onu seviyor deyip kızı yine idare ettim,o arada kamera taktım,kameranın 2. Haftası oldu,kızı kameradan izleyebildiğim kadar sorun yoktu ama isteksizdi suratı hep duşuktu ve hep kameraya sırtı donuk oturdu cocuklarla (hatta bu hafta cift gorunumlu kameranın olduğu odada hic oturmadılar,ki oturma odam orası)..her geldiğimde kızlarım abla gitsin demeye başladı,kıza sordum kameraya bakıyorsun nerden bileyim neden istemiyorlar dedi..kızlarım 2,5 yaşında başlarda abla kızdı mı dediğimde hayır diyen cocuklar şimdi abla kızıyor demeye başladı,kamera her yerde var ama ben oğretmenim mutamadiyen izleyemedim ara ara acıp baktım.. Kıza da saf kafamla soyledim,surekli bakamıyorum ozet gec diyordum gunun sonunda gelince..(yedikleri ictikleri uykuları vs)
-Neyse şimdi dun tatildi diye evdeydim biraz evi elden gecirdim temizlik yaptım ikizlerimin elbise dolabının bi bolumunde hatıra kutusu var,icinde diş magnetleri doğum magnetleri emzik patik vs var bi de fotoğraflı magnetleri vardı, ordan kokulu taş şeklindeki magnetleri istedi vermiştim,10 taneye yakın..(bahsettiğim kutu dolabın son katında ozellikle alması kurcalaması lazım yine de soylenmedim,merak etmiştir nolcak dedim) dun bi baktım geri kalanlardan 3 5 tane kalmış magnetlerin tamamına yakınını almış(ne yapacaksa) sonra mutfaktaki buzdolabının ustune baktım onları da almış hem de eşimin ve cocukların beraber olduklarını..Anlam veremedim yani istedi verdim ama fotoğraflı olanları istediğinde hayır olmaz ne munasebet cocuklarımın fotoğrafını neden alıyorsun diyebilmiştim..bir de banyo dolabında eşimin cebinden makinaya atacağım sırada cıkan bozuklukları attığım kucuk bi sepet var onları da almıştı hangi ara almış bilmiyorum ama tek tek acıp kayıtlardan bakamadım direkt bugun sorup gerekcesini aldıktan sonra cıkarırım dedim..Hani olur da yol parası yoktur almıştır yine anlarım (hic tahammul edilir gibi değil ama hadi yine şans verilir belki dedim bi de magnetleri de cocukları cok seviyorum aldım der yine hoş gorurum dedim )
-Gecen haftada ben ona bişey anlatırken aşırı şekilde gozlerini kacırıp tırnaklarını hırsla koparıp koparıp attı,korktum acıkcası ve daha once de kardeşim şizofren hastası (gen faktoru) dediği icin onun da psikolojik olarak normal olmadığını da duşunup ( kendisi de ben gitsem doktora rapor verirler bana herhalde demişti,guya şaka yapmıştı) artık gelme dedim bugun,o da tuhaf bakışlarıyla tamam dedi sadece.
-En onemlisi kızlarım onu 2 haftadır istemiyordu...Uyuyana kadar abla gelmesin diyorlardı

Gonderdim.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi..lutfen anlamadığınız yeri sorun

Dipdipnot:baştan yapmam gereken buydu belki ama şans verdim cocuklarım da seviyordu diye onları duşunmek zorundaydım..ayrıca Kızı bu yaptıkları yedikleri icin asla incitmedim aksine yapsaydım belki bu kadar ileri gitmezdi..