Merhaba kızlar,
Evliliğe doğru giden bir ilişkim var, erkek arkadaşımın soylediklerinden anladığıma ve tahminlerime gore 3-4 ay sonra teklif edecek. Konu ciddiye bindikce benim kaygılarım tavan yapmaya başladı. Onu seviyorum, arzuluyorum, coğu ozelliğine hayranım. Ancak bazı konularda da tereddutlerim var. Biz daha sevgiliyken bile zaman zaman mutsuz oluyorum bu tereddut ettiğim konular sebebiyle. Sormak istediğim şey, biriyle evlenmeye karar verebilmek icin her şeyi yuzde yuz icimize sinmeli mi?
Konulardan ornek:
- Ben onun tabiriyle coğu zaman “alfaya cıkmaya calışıyorum” ama sevgilim daha uysal tarzda olmamı istiyor. Bir anlaşmazlıkta rest cekerim, boyun eğmem catır catır laflarımı soylerim gibi ama ona kalsa son sozleri o soylemek istiyor.
- Şikayet ettiğimde “sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun yeterince sevmiyorsun demek ki” kafasına giriyor
- Evde oturmayı cok seviyor

- Klasik bir akrep erkeği
Mutlu evliliklere adım atarken kafada boyle sorular olur mu?
Ben biraz yapı gereği kaygılı bir insanım zaten ama yanlış bir karar verip hayatımı karartacağımdan, sonradan “işte belliydi zaten boyle olacağı, ben ne yaptım” diye kahrolmaktan fazlaca korkuyorum.
Teşekkurler cevaplarınız icin