Merhabalar,

Biten bir ilişkim var(en azından benim icin) ve muhtemelen de aldatıldım. Cok fazla uzulmesem de yine de bu ilişkiyle ve onunla ilgili detayları mumkun olduğunca kafamdan, kalbimden, ruhumdan silmek istiyorum.

21 gunde insan bir şeylere alışıyormuş diyorlar. Yarından itibaren 21 gun boyunca onunla ilgili hic bir şeye bakmayacağım, konuşmayacağım. Kısacası benim icin olu sayacağım. Ama oncesinde kafamda bazı sorular var. Cevap bulamazsam icim rahat etmeyecek. Bana cevapları verip, destek olursanız minnettar olurum.

Onun, muhtemelen, beni aldatmasının sorumlusu ben değilim sanırım? Yani sevgimden ve ilgimden dolayı olduğunu duşunuyorum. Acaba daha zor bir insan olsaydım beni aldatmaz mıydı diyorum ama bir şey değişmezdi muhtemelen, şimdi değilse 6 ay sonra aldatırdı yine. Bu onun karakteriyle ilgili bir şey değil mi?

Hic kimseye rahatca ilgimi, sevgimi gosteremeyecek miyim? Neden insanlar bu mukemmel duyguların kıymetini bilmek varken, şımarıp başka arayışlara giriyorlar? Şahsen biri benim değerimi bildiğinde egomun tavan yapmasından ziyade karşımdakine karşı hislerim daha da yoğunlaşıyor.

Ve son olarak butun konuşmaları ve mesajları silmeli miyim? Dinlediğim bir psikolog, ani bir kararla silmenin insanı boşluğa itebileceğini soylemişti. Bunun yerine arşivleyin falan diyordu. Ama telefonumda hala muhafaza etmek de kendimi, hafiften gucsuz hissetmeme yol acıyor.

Kusura bakmayın, kafam o kadar dolu ki hislerimi doğru duzgun ifade edip, aktaramadım gibi geliyor. Umarım rahatlıkla anlarsınız, teşekkur ederim şimdiden.