Hanımlar lutfen dalga gecmeyin tek ricam bu.
Eşimle 3 gecedir ayrı uyuyorum hatta 4 denebilir cunku ilk gece onla uyurken iceri kactım. Neyse eşimde geniz eti rahatsızlığı var aslında horlama olayı hep vardı ama dayanılmayacak derecede değil kafasını cevirdiğimde susuyor bende uyuyuyordum bugune kadar boyle sorun olmadı herneyse 11 aydır evliyim. Eşim hasta artık soğuk algınlığı mı ne bilmiyorum genzi iyice tıkanmış ustelik cok da Kilo aldı 110 Kilo oldu (evlenirken 95ti) sanırım onunda etkisi var 1 haftadır dayanılacak gibi değil delicesine bir horlamak. Gece 4e kadar uyuyamadığım kulaklık taktığım dahi oldu soylediğimde iceri gecseydin dedi bende ertesi gece baktm uyuyamıyorum iceri kactım 3-4gundur salonda uyuyorum kavga tartışma hicbirşey yok gayet normaliz ama doktora goturemiyorum beyefendiyi kendi kendine toz icecek almış thylot mu ne ben iyileşirim bunla ne geniz icin ne bu Son hastalığı icinde gelmiyor hastaneye zaten skolyozum var bel ağrısından oleceğim gunlerdir regliyim bir yandan yemin ederim cok kotu hissediyorum kendimi ya ben olsam doktora giderdim eşim benden bu kadar rahatsızsa diyor ki ben gideyim uyumaya cok sesim cıkmazsa gel benle uyu uyanınca seni gormediğim icin uzuluyorum diyo şaka gibi ay napsam bilemedim ama vallaha dayanamıyorum