Biraz fazla mı abartıyorum bilmiyorum bir yıllık evliyim benim sorunum kv ve eşimin kız kardeşleriyle, evlendiğimin ilk ayları hep orda gecti evimiz yakında hep aradı cağırdı kv bende gidiyordum ama o zaman boyle hissetmiyordum benimle yaşıt gorumcelerim olduğu icin vakit geciriyoruz eğleniyoruz diye seve seve gidiyordum, surekli akrabarına gidiyordu kv benimde gelmemi istiyordu gidiyordum hemde baya abartıydı bu akraba misafirlikleri oraya gidincede onlar seni incelerler şimdi şunu yap bunu yap diyordu.
sonra banA otursam kabahat bulup sen şunu yapıyorsn flan diye bilmişlik yapmaya başladılar uyarmaya başladılar aklı sıra (kahvaltıda cayın yanına oturmadın, misafirin cayını gec gordun, gorumcelerim işte millet bize bakmaz biz bekarız sen evlisin bizimki goze batmaz seninki goze batar senin gorevlerin daha fazla gibi laflar ettiler) bikere Bi akşam kv ile gorumce bizim eve telefonunu unutmuş onu almaya geldiler benimde cok ateşim vardı kvnın yanında olctum 39 u geciyordu sonra ben eşim eve gelince kv'ye soyleyip iceri gidip yattım dayanamadım sonra uyuyamayıp iceri girdim tekrar.
Ertesi gun kv ile gorumce bana gelip biz evdeyken odana gecip yattın cok ayıp ettin dediler
Bu tarz ornekler fazla uzatmakta istemiyorum yapı olarak biraz kinci Bi insanım oyle yapılanı kolay kolay unutmam ama şimdi bu sorunlar eskisi gibi olmuyor kv ile Bi kere tartışmıştım o yuzden sanırım Ben birazda ağırlığımı koyuyorum hergun gitmiyorum eskisi gibi cağırsalar da bahane buluyorum ama haftada bir ikş kere gidiyorum mecburiyetten ondada tuylerim diken diken oluyor istemeye istemeye gidiyorum oraya gidincede diken ustunde oluyorum hic rahat olmuyorum ısınamıyorum sevemiyorum cok samimiyetsiz geliyorlar ozellikle gorumcelerimi
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum