Herkese merhaba.
Benim 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin ailesi ile onların isteği uzerine zaman zaman biraraya geldik. Beni sevdiklerini duşunuyordum.
Benim 4 gun once dedem vefat etti. Ve sevgilimin ailesi arayıp başınız sağolsun demedi. Bu durum benim gucume gitti. Cunku biraraya geliyoruz benimle oturup konuşmak tanımak istiyorlar. Doğum gunlerim de aranmadım bunu onemsemedim bile şimdiden fazla samimiyet kurmak istemiyorum. Ama olum gibi bir konuda benimle vakit gecirmiş insanlar olmalarına rağmen bir telefon gerekmez miydi ? Sevgilim gelmiş annem cok uzuldu başın sağolsun dedi diyor. Ben hic vakit gecirmedikleri bir insan olmamama rağmen.
Ben annesi ameliyat olduğunda cicek gonderip gecmiş olsun dileklerimi iletmiştim. Ağır bir ameliyat olduğu icin ve cok konuşacak hali olmadığından aramamıştım. Kendisi de ciceği aldıktan sonra bana ulaşıp teşekkur etmişti. Moralim bozuktu cok ince duşunceli bir davranış cok teşekkur ederim demişti. Bende yapabileceğim ne olursa olsun bir telefon kadar uzağınızdayım ellerinizden operim dedim kapattım. Gecenlerde ablasının doğum gununde mesaj atarak kutlamıştım.
Şoyle de bir durum var. Samimiyet kurmak isteyen taraf ben değilim. Hep karşımdaki insanlar goruşmek istediler.
Şimdi ben mi alındım yoksa aynı durumda olsanız siz de gucenir miydiniz ?