slm kızlarr biliyorsunuz ki en son konu actığımda testimin silik olduğunu yazmıştım daha sonraki yaptığım testler yine ya silik yada negatf cıktı yani cizgim hic netleşmedi ve hic gecmeyen adetim bu ay 8 gun gecerek sonunda geldi ve okadar kızıyorum ki neden bu silik cizgiler cıkıyor ve yanılıyoruz..:uhm:gerci benm cizgi net değildi ancak ışığa tutunca belli olucak gibiydi oda cok cok silik ama yinede umut veriyor insana ustelik ben 2 farklı markadan yapmıştım 2 sindede aynı cizgi vardı tek sonun netleşmemesi...neyse canlarım dediğim gibi adetim geldi normal ağrısı ve geliş miktarı aynı hic bi farklılık yoktu bu sabah uyandım bitmiş hic gelmemişti( 3 -4 gun surdu zaten benm ep oyledir)elimde son bi testim vardı dedim bi yapayım cunku o silik cizgilere taktım neden olmayan bişeyde silikte olsa cıkıyorki diye testi yaptım 10 dk sonra o daha onceki cıkan silik cizginin aynısı şeklinde yine cıktı..senağlamaoff ama sıkıldım ben artık bu durumdan kızlarrr ustune gormuş olsam net bi cizgi olurdu artıkkk okadar zaman gectiki cunku...yoksada bu silikler neden cok cok silikte olsa yoksa eğer ckması cok sinirrrCok uzgunum coookkızlar olamaz dimi artık yaa offf adetim normal geldii bi anormallik yoktu zaten..ben hamilelik istiyorum ama adetim geldiğinde ilacta ictim ağrı kesici yani ilaclarda aldım bu arada bu akıl verin ne olurrr :cok uzgunum: