merhabalar, 27 yaşındayım. sevgilimle yaşıtız ve 6 aylık ilişkimiz var. uzak mesafe, haftasonları gelmeye calışıyor yaşadığım yere. birbirimizi cok seviyoruz. ama uzak mesafe olması ve nasıl bir araya geleceğimiz belirsiz olması beni cok uzuyor. benim onun şehrine taşınmam daha mantıklı ama iş bulur muyum memnun olur muyum bilmiyorum. muhendisiz ikimiz de.

zaten boyle bir sıkıntımız vardı şimdi de başka bir dert cıktı. ben bir iki sene icinde evlenmek istiyordum ilk gunden bile bunu soylemiştim. niyetim bu yondeydi. o da bunu soyluyordu ama şimdi farklı konuşmaya başladı. sevgilimin 36 - 35 yaşında ablası ve abisi var. şimdi evlenirsek ablam ve annem cok uzulur 3 4 sene bekleyelim diyor. ablam evlendikten sonra evleniriz veya 30 yaşımızı gecince artık 30u gectik diye evleniriz uzulmezler diyor.
bu bana cok sacma geldi. ablasının evlenip evlenmeyeceği mechul, aday yok. ama ayrılmak istemiyorum. cok severken boyle bir sebeple ayrılınır mı? ayrılsam cok pişman olurum diye duşunuyorum hem 3 sene zaten belki aynı şehire bile taşınamam. ama diğer yandan da 3 4 sene sonunda yok olmadı dersek yaşım 30u gececek. ben evlenip cocuğum olmasını istiyordum. zaten gec kaldım diye duşunuyorum bir şeyler icin bir de boyle bir sebeple beklemek bilemiyorum.

siz ne duşunurdunuz benim durumumda ne yapardınız?