Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni open bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler