Merhabalar, cocuğumun kullanmadığım urunlerini 2. El sayfada satıyorum. Bi gun bir kadın cocuğumun giymediği giysilerden istedi. Kirlenmiş ve sokuk olanları da verebileceğimi soyledi. İlk cocuğum olduğu icin 2. Cocuk ihtimaline karşı giysilerini saklıyorum. Buna rağmen uzulduğum icin bebeğinin kac aylık olduğunu sordum. Ve yaşıt bebeklerimizin olduğunu belirtip uzgun olduğumu ve giysi veremeyeceğimi soyledim. Buna rağmen kendisi ilgilendiğim icin teşekkur etti. Bu kibarlığının uzerine başka bir arkadaşıma giysi sordum kendisi elindekileri dağıttığını ama bu kişiye bi kac parca hayrına giysi satın alacağını soyledi. Hal boyle olunca ben de bu kadına giysi getireceğimi soyledim. Bu giysi alacak arkadaş yan cizdi. Ben de bozuldum doğal olarak cunku ona guvenip haber vermiştim kadına. Haber verdiğim icin ben mecburen giysi satın aldım hic planda yokken ki kendi cocuğuma bile yeğenimin giysilerini giydiriyorum tek maaşlı bir aileyiz şu an. Bu arkadaş bozulmuş olacağımı tahmin edecek ki bi kac parca cocuğunun giysisinden getirmiş. Uzun oldu kusura bakmayın. Benim cocuğumun doğum gunu vardı gecenlerde bu giysi isteyen kadın da beni sosyal medyadan ekledi( normalde yapmayacağım bir davranış) her fotoğrafımı beğenip coğu gonderime yorum yapıyordu. En sonki diyalogta giysi icin adresini sorduğumda( evet ayağına kadar goturmeye bile razıydım) bana cocuğumun doğum gunu parti malzemelerini ona satıp satmayacağımı ve bir fiyat vermemi soyledi. Kadından bi anda soğudum. Ben ona yardım icin hem zamanımdan hem de maddiyatımdan feragat ederken onun bunu teklif etmesini acıkcası sacma buldum. Size sorum şu sizce ben enayi miyim? Yeni aldığım giysileri kendi cocuğuma mı giydireyim yoksa o kadına bir seferlik hayrımı yapıp her yerden engelleyeyim mi? Eşimin de benim de biraz tadımız kactı aptal yerine konulmuş hissediyoruz.