Evt arkadaşlar onceki forumumdan hatırlarsanız belki uzerinden aylarrr gecti ve sonunda boşanıyorum bir puruz cıkartmazsa inş anlaşmalı bitiyor 20-25 gune kadar.evt zor bir karardı ama bi anda verilmiş bir karar değildi.10 yıllık evliliğim aldatılmamdan dolayı bitiyor.malesefki beni aslında boşanmaya iten aldatmadan sonra kendisini affetmemi isteyişinden ziyade sonrasında gozumun icine baka baka bilmeme rağmen devam ettirmeye calışması oldu ve hersefeeinde yakaladım.vazgecermi vazgecti artık ay bitti gibi şeyleri bende cok soyledim ama malesef arkadaşlar bitirmiyorlar.kanlarına işlemişse bitirmiyorlar yalan soylemeye devam ediyorlar kesinlikle inanmayın peşini bırakmayın.ben oyle yaptım ve haklı olduğumu gore gore canım acıya acıya yaşadım emin oldum ve bitirdim ustelik 2 kucuk cocukla.bana acımayanlara benmi acıycam ne onur kaldı ne gurur ben cocuklarım icin sabretrikce onun gozunde hergun değersizleştim.baktım ki bağrış cağrış bitmiyo hır gun cocuklar şahit oluyorlar en iyisi bu dedim.bu kararımı diğer kararların gibi fos sandı ama iş ciddiye bindiğinde cirkinleşmeye başladı nafaka miktarı mal miktarı gibiarkadaşlar evide aldım malda aldım ve bunları evlilik suresinde yaptım hic affetmedim.şimdi gitsin hatta evlensin hatta ben ona 2 tane daha bulayım diyorum o derece nefret ettim kendisinden o kadar hakaretler ettiki o kadar ağır şeyler soylediki sanki ben metresiyle onun arasına giren kara kedi olup cıktım) ben kotu oldum ustelik.10 yıllık evlilikte cok iyi bir kadımdım ama 1 yıldır sesim cıkıyo kanullenmiyorum diye benden kotu kadın kalmadı.yuva ustune yuva kuran cok gordum ama devamında sorunsuz bir evlilik gormedim.telli duvaklı aldığı karısına cocuklarına bunu yapam sanki diğerine yapmıycak hemde daha kotusunu yapıcak.ilahi adalet...adalet topaldır ağır ağır yurur ama gideceği yere eryada gec varır...kimsenin yanına kalmayacak inşallah.ikisi bir olup evli olduğunu bile bile bu yuvayı yıktılar vicdansız merhametsizler.ve şuanda hic acaba bile demiyorum uzulmuyorum aksine cok mutluyum daha iyi olacağıma o kadar eminimki.saygının sevginin bittiği yerde kalıp beklemek insanı daha cok yaralıyor hayata 1 kere geliyoruz gecen her saatin değeri pahabicilemez.kendimi evlatlarıma ve hayatıma adıycam.gerisi boş.