burada nasıl bir duzen var? onaylı parasına 2 bucuk tlye kanal alıyorsun kanal onaysız cıkıyor sistemde onaylı gozukuyor kanalalsat denetlemiyor mu bu kanalları? iyi o zaman bende onaysızı basayım 2 bucuk tlden cakayım sacmalığa bakın ya 4-5 dir aynı şeyi yaşıyorum bu sefer patladım yani olacak gibi değil resim de atayım paralarım boşa gidip duruyor.

resimde goreceğiniz uzere onaylı ve onaylı parası odenmiş bu gun kanala girdim ve sonuc herhangi bir iade sistemi de koyulmamış onaylı diye onaysız cakılınca iade de edemiyoruz oda ayrı bir olay.

buda youtube da kanal boyle iş olmaz ki bir sistem yapıyorsunuz denetleyin hocam kanalalsat.com sitesi bu iş icin bir guvenlik tedbiri garanti sağlamıyorsa adam kafasına gore onaysızı onaylı diye atıyorsa diyecek bir şey yok zaten 1. resimde ne yazıyor Onaylı diyor kanalı alıyorsun Onaysız şimdi bu dolandırılmak değil de nedir yani giden para boşa para ben +15 onayı yapmayı bilmiyorum şahsen şuan bu kanal cop oldu buraya da attım zaten durumu izah etmek icin sadece bu değil 4-5 kere yaşadım aynı durumu ben bu sefer patladım artık onceki seferler dedim olur arada karışır 1-2 kanal da her seferin de boyle uğraşacaksak hic anlamı yok bu sitenin.