Merhabalar
Konum gorumcemle alakalı. Eşimin tek kardeşi. Daha iyi anlaşılması amacıyla aklıma takılan noktaları yazacağım once. Haksızlık mı ediyorum sinirim mi beni yonlendiriyor.
- gorumcemle nisanimda tanıştım. Eşimle arasında 11 yaş var. Kendisi oğlu ve eşi gelmişti. Cok iyiydi cok guler yuzluydu. Kanım kaynamisti acıkcası. FAKAT nisandan duğune kadar (17 aylık bir sure) beni bir kez bile aramadi. Ne bileyim buralarda adettir bayramda vs gelin aranır halı hatri sorulur. KV ler aradı sordu sagolsunlar ama gorumcem aramadı
- duğun oldu. KV ve biz aynı sehirdeyiz gorumcem başka bir şehirde. Aramizda pek bir ilişki gelişmedi. Akrabalarından duyduğum kadarıyla eşimle arasi pek iyi değilmiş. ESİM EVLENENE KADAR. Bu esnada eşimi aramalari başladı tabii.
- doğum yaptım oğlum oldu hastaneye bir cicek gonderdi. Birde tam 9 ay sonra geldi. Bizim icin degil annesi ameliyat olacaktı onun icin geldi. İlk gun uğradı. Oğluma hediyesini verdi falan. Ben o an samimi ortama guvenip abla ben sana kırgınım dedim. Seni ablam gibi gormek isterim.ama.bir kez bile beni aramadın sormadın tarzı bir konusma gecti. Bu başladı savunmaya işte benim yapım bu cok kolay samimi olamıyorumlar..... Bende senin aramanı beklerdim ablan olarak. En sonda beni bencillikle suclayamazsin kardeşim ve senin yeni bebeğiniz olduğu icin cocuğumu eşimi bıraktım annemin sorumlulugunu paylaşmak icin geldim. Bu esnada oda 7 aylık hamileydi.
- bu konuşmaların sonunda kb panik atak hastası. Bakın şunu da soyleyeyim benim annem hasta işe başlamak istersen ya cocuğun 4/5 yaşına kadar buyumesini bekle yada bakıcı tutun dedi ( ise girmek istiyordum o ara galiba eşim anlatmış) KV olsun ben bakarım falan dedi hayır anne lutfen cocuk bir yerden duşse kalp krizi gecirirsin ne ona ne kendine faydası olur dedi kestirdi. Bu esnada kendisi her yaz tatilinde oğlunun 1 aylığına kb ne yollar.
- en son olay oğlumun doğum gununde patlak verdi. (3 yaş) Gorumcem de hediye almıştı. Ama ben KV ye abimle yengemin aldığı hediyeleri gosteriyordum. Oda ne guzel hayırlı olsun kızım falan dedi. Gorumcemin hediye sinden bahsetmedim. Annesine soylemiştir diye duşundum ki gercekten asla kotu bir niyetim yoktu. Oda aramış kızım sende alsaydın keşke teyzesi dayısı almış falan demiş bu orda patlamış. Esimide aramış annemi doldurup doldurup ustume salmasin demiş. Ve bana kustu olay sadece bu SADECE.
4 ay gecti eşim ablasıyla bekarken konuşmayan eşim ablamla uğraşma sanane ablam ablam ablamlara başladı. Oğlum ve eşim saatlerce goruntulu konuşuyorlar. Ben bekliyorum oğlum onları cok seviyor kuzenine abimmmmmm diyor aynı şekilde bebeği de cok seviyor. Ben bir adım atmalı miyim. Bu kadın eşimin ve oğlumun hayatından cikmayacak netice de bende kanser olmaktansa ayak uyduruyim diyorum bir yanımda hiiiic bulaşma yuz giz olma diyor