Kulubumuzu resmen acıyorum Yakında butun root rom vs bu başlık altında toplayacağım lutfen konu kilit. Ayrıca bir arkadaşımızdan kulup imzası rica edeceğim

MDM'yi durudurup ES Dosya Yoneticisi vb. indirmek icin ;

Yeni bir kullanıcı actıktan sonra Ayarlar > Ugulamalar > Calışanlar > Cihaz Yonetim'e gel. "MDMService" ve "CockpitAgent"i durdur (başka bir şey acıksa onları da kapatın). Tabletiniz kapanana kadar MDM durduruluyor ve marketteki Es Dosya dahil butun uygulamaları indirebilirsin. Ama bunu her acılışta yapmalısınız yoksa tableti acıp ikinci kullanıcıya gectikten sonra MDM başlarsa MDM'nin yasak koyduğu programlar silinir. Yani es dosyayı filan yeni kullanıcıda kullanmalısın ana kullanıcıda nasıl MDM durduracağımı (rootsuz) maalesef cozemedim daha

veya

1-Mobogenie'yi bilgisayarımıza kuruyoruz.
2-Oncelikle tabletimi kapatıyoruz ve ses acma + power tuşlarına "General Mobile" yazısı gelinceye kadar basılı tutuyoruz.
3-Ardından "reboot system now" , "wipe data/factory reset" ve "wipe cache partition" şeklinde uc secenek gelecek. Biz 3.su olan "wipe data/factory reset"a tıklayacağız. (Yapamayanlar buraya tıklasınlar)
4-15 ile 20 saniye icerisinde işlem bitecektir(işlem bitmiyorsa pm atın bana).Ondan sonra tablet acılacak ve aktivasyon ekranı gelecek. KESİNLİKLE İNTERNETE BAĞLAMAYIN !!!.Pilin %14 veya altına gelmesini bekleyin.
5-Pil azalıyor uyarısı cıktığı zaman "Tamam"ın yanındaki "Pil Kullanımı"na tıklayın.
6-Ayarlar acıldığı zaman en alttaki "Tablet/Teşefon Hakkında"ya gelin. Derleme numarasına "Siz artık bir geliştiricisiniz" diyene kadar basın.
7-Sonra geliştirici seceneklerine tıklayın (tıklayamayanlar pm atsın). Tabletinizi USB ile bilgisayarınıza bağlayın ve geliştirici seceneklerinde "USB Hata Ayıklama Modu"nu acın.
8-Ardından kingo root ile rootlayın hala internete bağlamayın.
9-Mobogenie 2 ile "Uninstall Stock Apps" seceneğinden "Installer rebooter,FatihMdmibnisina,Mptest,mptestgps,ota updater,Policydealer Service" silin.

Tamamen kendim yazdım. Alıntı değildir ! Mesuliyet kabul etmiyorum ama sorunlarınızı pm olarak atın gorduğum zaman en kısa surede geri donuş yaparım.