lutfen okuyun ilk ultrasona girdim ama kafam cok karışık
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- lutfen okuyun ilk ultrasona girdim ama kafam cok karışık
-
26-09-2022, 07:19:02merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta once idrar testi ile hamile olduğumu oğrendim daha sonra kan testi yaptırdım pozitif cıktı. doktorumdan randevu aldım ama ultrasonda hemen gozukmez diye iki hafta sonraya falan aldım. bu cumartesi doktoruma ilk kontrol icin gittim doktor son adet tarihimi sordu. son kanamamın başladığı gun 27 Ocaktı. buna gore yedi haftalık hamilesin dedi ve ultrasonda kalp atışlarını da duyabiliriz dedi. ultrasona girdim ama doktorun yuzunde garip bir ifade vardı bir anormallik olduğunu duşundum ama sormadım sabırla bekledim. sonra doktor son adet tarihin kesin 27 ocakmı diye sordu evet dedim ama ultrasonda gebelik altı haftalık olarak gozukuyor dedi. adetlerin duzenli mi diye sordu bende hayır dedim genelde her ay ileri atarak gider hic duzenli adet gormem. o zaman boyle olması normal dedi adetleri duzenli olmayan kadınlarda boyle şeyler yaşanırmış ama haftaya belli olur dedi. eğer haftaya bebek yedi haftalık icine girmezse gelişmediğini duşuk riski olduğunu anlarız dedi ama ben o ihtimali duşunmuyorum cunku adeti duzenli olmayan kadınlarda rastlıyorum bu duruma dedi. kafam cok karıştı haftaya belli olacak hic boyle bir şey başına gelen varmı?