Merhaba oncelikle. İki bucuk haftadır diyetisyen eşliğinde kilo vermeye calışıyorum. Hayatımda ilk kez tam olarak kafama koydum kilo verme işini ve şimdilik 3 kilo vererek başarılı bir şekilde ilerliyorum. Yalnız şoyle bir problem var benim gozumu kilo verme hırsı oyle burudu ki hemen hemen her gun yurumeye calışıyorum 6-10 km arası ve yurumediğim gunler kilo veremeyeceğimi duşunuyorum. Kendimi mecbur hissetme duşuncesi beni yormaya başladı artık. Pilates yapmaya karar veriyorum ama daha sonra onunla kilo veremem yurumem lazım diyorum. Dans mı etsem diyorum ya da evde Leslie mi yapsam diyorum sonra yetersiz kalacağını duşunuyorum. Buraya konu acmamda ki sebepse belki deneyimlerinizi anlatırsınız illa yuruyuş olmak zorunda değil evde şunu şunu yapmakta kilo verdiriyor dersiniz diye. Cunku kendimden korkmaya ve takıntı haline getirmeye başladım. Rahatlamaya calışıyorum gevşeyeyim biraz ne bu acele diyorum ama sonra kendimi yurumek zorundayım derken buluyorum. Fazla hırslandım sanırım. Ne olur sizde tecrubelerinizden bahseden ve fikrimi biraz değiştirmeme yardımcı olun.