Arkadaşlar benim başıma kotu bi olay geldi lutfen elestirmeyin sizin yardımınıza cok ih tiyacim var . Sevgilim den yeni ayrıldım ınstagramdan biri ekledi . Bende kabul ettim fake hesap gibiydi ama canım sıkıldıgı icin konusuyum dedim . Arada goruntulu arıyordu normal masa basi bi ısı vardı diksiyonu fln cok duzgunde . Ama normal muhabbet ediyorduk. Buluşalım diyodu en başından beri bende dun buluştum . 1 saat yol geldi benim icin ama sadec e yarim saat goruştum cunku korktum tedirgin oldum . Ya tuhaf bişey vardı normal değildi gizlediği biseyler var gibiydi sevgili olmak istedi hatta ilerleyince başka adımlar da atarız dedi cok yakışıklı biri olmasına rağmen yanında duramadım kactim
Bugun kuzenimle otururken dun biriyle goruştum ama tuhaf bişey vardı dedim resmini gosterdim "ayyyy ben bunu tanıyorum bu annemin is yerindeki kızın kocası cok mutsuzlar adam cok ilgisiz severek evlenmişler cocukları fln var " dedi kızın fotolarına baktım ve cidden o adam hala beni aramaya devam ediyo kesinlikle konusmycam ama vicdan azabından oluyorum kuzenim yengeme soyledi kıza soyleyecekmiş yengem herşeyin ekran goruntusunu aldım adam sahte isimli hesap acmış . Ama aşma basima bela olurmu ne olur bilmiyorum ailemin de haberi yok ne yapmalıyım