Merhaba hanımlar
Benim 4 yaşınd erkek yeğenim var ve davranışları biraz fazla yaramaz mesela masalar cıkar , koltukların tepesınde gezer, elıne gecenı cogunlukla yerlere fırlatır , bısıkletını bınerken bıanda alır tak tak yere vurur. Ornek verecek olursam gecenlerde gıttıgımız yemek yerınde masaya cıkıp avıze yetısebılecegı yukseklıkteydı cıkdı sallamaya basladı avızeyı. Yapma etme desekde dınlemıyor cogunlukla. Parka gıderız herkes kayar o kaydıragın tepesıne cıkmaya kalkar. Evde dolabların ıcıne gırmeye kalkar. Mutfakda seker vb. Alır yerlere doker. Yanı bu sekılde aklıma gelenler. Kesınlıkle dıslamıyorum oglumla oyun oynatıyorum ama bu seferde oglum onun yapdıklarını su sıralar daha cok yapmaya basladı ve babası bana surekli x den goruyor o yuzden boyle yanyana getırme cok fazla cocuk x gıbı olacak cok zorlanırız. Gıbı seyler soyluyor. Bakıyorum haklıda bı yandan cunkı gercekten oglum ondan gorduklerını yapabıldıklerını yapmaya basladı. Sız olsanız bu durumda cocugunuzu yanyana getırmezmısınız veya goruşme sıklıklarınımı azaltırsınız ve bunu kardesınıze nasıl anlatırsınız. Yanlıs anlamaması ıcın? Yanı yegenım gıttıkden sonra oglum hala bısıkletını yerlere vuruyor bende rahatsız oldum boyle bıseyden emınım komsumda ayıplıyordur bıze bırsey demesede patır patır yerlere vuruyor oglum bısıkletını ve yegenımden gordu bu hareketı ? Nasıl bır yol ızlemelıyım ?