Merhaba, eşim soğan, sarımsak, patlıcan dışında sebze yemez. Yani pişirdiğim hic bir şeyde soğan, sarımsak kullanamıyorum. 2 yıllık evliyiz, 1 bucuk yıl kendime arasıra sebze yemeği yaptıysam, ona mutlaka kıymalı makarna, pilav, et, mantı yaptım. Calışmama rağmen ona yeşilliksiz salata, kendime yeşillikli soğanlı salata yaptım. Ancak son bir kac aydır artık bana gelenler geldi. Yumurtanın beyazını bile omlette istemiyor! Kendime ayrı omlet ona ayrı yapıyorum. Diyeceksiniz ki herkes kendi yemeğini yapsın, tamam onu da denedik, aynı anda mutfakta olunmuyor, aynı sofraya oturulmuyor o zaman da. Ne bileyim gunde 4 tencere yemek pişer mi? En basiti corbaya et suyu koyamıyorum sevmiyormuş, un kavuramıyorum, salcayı sevmez, su gibi tatsız tuzsuz yemek yiyoruz surekli, zaten yorgun argın yemek yapıyorum, ona da burun kıvırınca delirecek gibi oluyorum.
Bugun de kıymalı gozleme yapayım dedim, onunkini soğansız yaptım, sofraya gittim ben benimkini pişirene kadar o yemiş kahve yapıyor kendine. Boyle evlilik olur mu? Basit gibi gorunebilir ama tak etti canıma. Baba bir yol gosterin ne olur..