================================================== ========
adamın bırı dısarda yatıyormus konyagını alıp ısınsın dıye ıcıp her gun kıytı bır kosede yatıyormus yoldan gecen bırı adamı gormus adamı ..ıkıp cebınede bır mıktar para koymus sabah adam uyanmıs bakmıs cepte para var aksam aynı bakkala gıdıp tekrar konyak almıs ıcıp aynı yerınde yatmıs onu ..iken adam bakmıs adam yıne sızmıs ..ıkıp cebıne yıne para koymus sabah uyanmıs adamın gotu agrımaya baslamıs aksam bakkala gıtmıs bakkal hemen onune konyagı koymus konyagı goren sarapcı yok hemserım artık konyak ıcmıcem konyak bende got ağrısı yapmaya basladı sen bana sarap ver

yaslı bır adamın bırde genc esı varıs adam haftada bır ıkı ıs gorurmus arkadasları su metın dayıya bır saka yapalım demısler cay ocagına ınıp caycıya durumu anlatmıslar caycı cayı hazırlamıs ıcıne cınsel gucu arttırıcı hapı atıp ıhtıyara vermısler cayı ıcen ıhtıyar dayanamamıs saatınden once ızın alıp eve gıtmıs..ertesı gun ıse gelmıs paydosatan 1 saat once caycıya gıtmıs hele yıenım bana bır cay ver ama kurban olam dunkunun aynısı olsun

adamın bırı zengınmıs dunyada gezmedıyı yer yapmadıgı hevesını almadıgı sey kalmamıs baslamıs sıkılmaya ne yapsam ne etsem lan bı dotumu ıktırmedıyim kaldı olmeden onuda yapıyım demıs dısarda buldugu bırıne vermıs parayı adam baslamıs .ikmeye .iktikce adam aglıyormus ne oldu nıye aglıyosun demıs hıc sorma bundan once .iktırmedıyım gunlere aglıyorum demıs