Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini ove ove bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Mesela Eşim 38 yaşında avucunun ici gibi bildiği yollarda bile araba da yol tarif eder,(yolu da bildiğinden değil ) ben hamileyim ne yiyip ne iceceğime karışır hatta doktor kontrollerine beraber gidiyoruz hadi torununu gorsun diye ilk başta incelik yaptım ama yapıştı. Doktora soru soruyorum dr cevaplıcak zaten doktor ağzını acmadan doktorun yerine cevap veriyor. Ben şuraya gidelim o hayır buraya..Ben şuraya oturalim diyorum hayır obur tarafa..İlla zıtlaşacak. Birtek benimle degil esi dostu akrabasyla da zaman zaman polemige giriyor.Sinirden olcem.Bunlar gibi bir suru ornek var..
Terslememek icin kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (65 yaşında) cocuk gibi bişey dersek alınır kuser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga cıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz cıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gercekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya?