merhaba canlar

dun nişanlımla anneleri aldık kahve icelim dedik.. Uzun zaman aklımızdaydı.. hem kaynaşsınlar vesile olalım dedik.. yani en azından adım kısmını biz halledelim dedik bu saatten snra kendileri bilirler artık.. hem de anneleri şole alalım karsılıklı gezelim modundaydık..
neyse her şey yolunda bir sıkıntı yok muhabbet sohbet vs ama genelde nişanlımla hep ben sohbet ettik.. ya da nişanlımn annesi hep benmle etti sohbeti annemle arada 2-3 cumle laf etmedi modu olmasın diye.. aralarında yaş farkı var benim annem daha buyuk..
kadın hep neler cektgnı anlattı annem anlatınca dinler gibi oldu vs vs.. yani genel olarak guzel gecti ama bu durum acıkcası beni rahatsz etmesinden cok değişik bir şey oldu adını koyamadıgım.. Anneme sordum guzel gecti vs vs dedi benm annem kotu dusunmez saftr sessizdir.. sonra belki artık araşırsınız dedim kızım bir şey olmayınca arama da olmaz ki dedi belki evlendikltn snra .. Nişanlım annesine dunurunn koyune gidersin dedi kadın gideriz ederiz modu hic olmadı oylece sessiz kaldı.. Nişanlma soyledi annen annemle pek sohbet etmedi dedim yok canım dertleşecek insan arıyor dedi bende uzatmadım cok. . konu kapandı.. Ben mi irdeledim acaba ? pek anlam veremedim. .