Doğru yere konu acıyorumdur umarım, o kadar kotuyum ki bugun sizinle paylaşmak istedim ben iki uc ay once sigaraya başladım gunde Bi tane iciyorum eşimde beni yakalamıştı sigara icerken dun sigara icin icme diyorum beni dinlemiyorsun diye bağırdı bende sende iciyorsun sen icerken bana icme diyebilme hakkın var mı sence dedim. Sinirlendi el kaldırdı hadi vur dedim sonra elini indirip, senle ben bir değilim kendini benimle bir tutma ben erkeğim dedi.
başka odaya gitti bende iki gun once Bi konuda eşime cok kırılmıştım Bi gonlumu bile alma zahmetinde bulunmadın ustune birde yağ suruyorsun dedim. Ve baddaniye alıp başka bir odaya yatmaya gittim oda gelip ben sana hic kırılmıyormuyum hep sen mi kırılıyorsun bir haftadır makineye camaşır atmıyorsun camaşırım yok dedi,
Bu arada ben vajunusmusum, hayatımızda cinsellik diye birşey yok kadınlık yapamıyorsun dedi. Bu evlilik Bi kere yokuşa girdi Bi daha girerse herkes kendi hayatına baksın otel gibi yemek yeyip uyuyoruz dedi.
Bu vajunusmus benim hayatımı mahfediyor ilişkiye girmek icin kendimi cok zorladım girebiliyorum şuan ama cok ağrılı oluyor cinsellikten kacıyorum eşim yaklaştığında,
Kendimi cok yetersiz hissediyorum. Evlilik de bana cok ağır geliyor zaten hala alışamadım cok buyuk bir sorumlulukmuş.
Sigaraya da ustesinden gelemediğim sorunlarım yuzunden başlamıştım ama pişman değilim sigara icin.
Zor bir hayatım var ailem desem yoklar gibi birşey belki eski konularımı hatırlayanlar bilir.
Bana destek olmak yerine her konuda kostek oldular.
Kendimi haklı gormuyorum kesinlikle ama gercekten cok zor şeyler yaşıyorum. Dun ayrı uyudum ne yapabileceğimi bilmiyorum.
Sizin desteğinize ihtiyacı duydum icimi dokmek istedim.