İyi geceler hanımlar,
Yani gece gece nasıl bi dert bu diyeceksenizde işte geldi beni buldu derdin boylesi..
Universiteden bi kız arkadaşım var.Kendisi KYK ’da kalıyor biraz agresif biridir.Bugunde oda arkadaşıyla kavga etmiş.Kız 4 gun sonra ayrılacakmış yurttan eve cıkıyormuş.Birbirlerine girmişler resmen.Yurt muduru arkadaşıma “O zaten gidecek oda değişikliği yapmanın gereği yok 4 gunluğune bi arkadaşında kal.” demiş.Bu da ailesine haber verip bana geldi.Kendisini severim iyi bi arkadaştır kafa dengidir.Neyse gece olunca ona benim yatağımı hazırladım bende icerde apartmanın havalandırmasına bakan odada yatacaktım.İki tane muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi.Ben mutfakta bulaşıkları yıkayıp odaya geldim arkadaşımda 5 karış surat.Noldu dedim “Kuşların gaz cıkarıyor.” dedi...Dondum kaldım yani dilim tutuldu.Daha once hic oyle bişeye şahit olmadığımı soyledim nasıl oldu dedim bayağı duydum gaz cıkarttılar dedi..Başka yerden gelmiştir falan dediysemde kız tutturdu onlarla aynı odada yatmam diye.Benim yattığım oda ve salon soğuk oluyor pimapen yaptırmadık cunku yani hayvanların ustunu ortsemde eminim ki uşurler.Kız da uşur diye onuda oralarda yatıramam yani sacma sapan bi durumda kalakaldım.Kuşlarımı mecburen iceri odaya goturdum ama cok kafama takıldı yani parmak kadar hayvan bunlar nasıl oluyor diye,cunku kedi kopeği biliyorumda kuşu hic duymamıştım.Bu arada oda arkadaşıyla kavga sebebide kuşlarımı sucladığı sebepten...Kıza herkesin ortasında gece senin gurultune(gaz sesine) uyanıyorum demiş.Salı akşamı abimle yengem gelecekler ya onların yanında da boyle bişey soylerse diye icim icimi yiyor...Kıza git de diyemem ki...Napıcam ben hanımlar
Guncelleme:
Sabah kızın başka bir oda arkadaşı aradı,sac maşasının calındığını haber verdi.Bu da iyice sinir oldu eşyalarını toplayıp yurduna dondu. Yorumlarınız icin hepinize teşekkurler