merhaba kızlar,uzun suredir takip ediyorum,daha once uye olma gereği duymadım ama şuan fikirlerinize ihtiyacım var.universite 1.sınıftan beri arkadaş olduğum bir kız var.genel olarak iyi anlaşıyoruz okul dışında benden kaynaklı fazla goruşmezdik ayda 1-2 falan ancak o da ustelemezdi zaten kendisinin başka cevresi de var.bana cok yardımı oldu dersler konusunda bu nedenle ona kıymet veririm yani ozunde iyi bir insan olduğunuda duşunuyorum ama kotu bir huyu var 1.sınıftan beri okulda taktığı bir cocuktan karşılık alamadı ve onu takıntı haline getirdi.karşılık alamamayı kabullenemedi yani.surekli onu konuşup sosyal medya veya ortak tanıdıklar vasıtasıyla onu stalklıyor.insanlar artık sıkıldı bu mevzudan ve ceşitli bahanelerle goruşmuyorlar veya bu konuda yorum yapmaktan kacıyorlar.inanın bazen telefonda,buluştuğumuzda saatlerce aynı şeyi dinliyorum ve bunu genel olarak sorun etmiyorum.

asıl sorunum şu,en son 1 hafta once mesajda tekrar bu konu konuşuldu sonra benim işim cıktığı icin cevap yazamadım birkac saat sonra 4 mesaj atmış ustuste ama ben okumadan silmiş.birkac saat sonra gordum.ne yazmıştın diye sorduğumda cevap vermedi.bende artık bu tavırlarından sıkıldığım icin ustelemedim.başka birşey yazmadım konu oyle kaldı.birkac sefer daha bu şekilde mesajına gec dondum diye veya başka buna benzer sebeplerden bu şekilde trip attığı olmuştu ve ben adım atmıştım aramız duzelsin diye.o zaman da ben ona trip atmak yerine derdi ne soylerse daha iyi olacağını bu şekilde benimle bir yere varamayacağını soylemiştim.şimdi bir yanım artık boşver trip cekmekten ve aynı derdi dinlemekten bıktın zaten usteleme diyor bir yanımda o kadar yardımcı oldu kız sana ara derdi neymiş sor diyor.bende anksiyete olduğu icin insanlar bu şekilde belirsizlik yaptığı zaman aklıma sacma sapan şeyler gelir.mesela acaba yanlışlıkla ona sesli bir mesaj attımda onu mu duydu?veya telefondan yanlışlıkla arama yaptımda onu mu duydu?benim hakkımda birşey mi oğrendi gibi...yani mantıksız olan şeyler.bu durum beni cok sıkıyor ama ustune duşmektende yoruldum inceldiği yerden kopsun mu?birde ofislerimiz cok yakın birbirine karşılaşırsak nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum.kendisini seviyorum ama bu tarz davranışlarından bıktım artık.okuldanda aktif olarak goruştuğum tek insan kendisi buarada hala yaptığımız işle ilgili bir sorun olduğunda daha tecrubeli olduğu icin bana yardımcı olur,bilgi verir bu nedenlede bu şekilde duşunduğum icin bir yandanda kendimi kotu hissediyorum ne yapsam bilemedim