Buzda Dans'ın sivri dilli juri uyesi Hande Ataizi, ilginc yorumlarıyla yarışmaya farklı bir renk getirdi. Ataizi, İlhan Mansız'ın performansını değerlendirirken kurduğu cumle ile herkesi gulumsetti: "İlhan kaydığında altı (puan) veresim geliyor!"
* Buzda Dans'ta spor spikeri Barbaros Talı şoyle dedi: "Şebnem Schaeffer'ın arka ayağını nasıl uzattığını gordunuz mu?"
* atv'deki Superstar yarışmasında erkek yarışmacı Barış'a şu şarkıyı okuttular: "Bende bu yetim kirazlar al al dururken..."
* Safiye Soyman, nişanlısı Faik Bey ile katıldığı programda şoyle dedi: "Her başarılı erkeğin altında bir kadın yatar!.."
* "Diyorlar ki, bu programın metin yazarları varmış. Esprileri onlar yazıyormuş. Diyelim ki, oyle. Peki bunları biz nasıl aklımızda tutacağız? Hadi ben tuttum diyelim, Bulent Hanım nasıl tutacak?" (Ebru Gundeş - Popstar Alaturka)
* Magazinciler Cem Ozer'e soruyor: "Yorgun gorunuyorsunuz, neden?" Cem yanıtlıyor: "Ben başkasının kullandığı arabada uyuyamıyorum, o yuzden!"
* NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'un konuğu Ata Demirer, zıpkınla balık avlama tutkusundan soz ederken, "Denize daldığım an, Tanrı'yı gorduğum andır" dedi. Aysun Kayacı bombayı patlattı: "Benden de selam soyle!.."
* Mehmet Ali Birand, Kanal D Ana Haber'i sunarken Mardin Midyat'ta kacırılan rahiple ilgili son gelişmeleri duyuruyordu. Bir ara şoyle bir cumle kullandı: "Jandarma ozel harekat birlikleri MADRİD'den Midyat'taki olay bolgesine hareket ettiler!.."
* FOX TV'deki Verkac'ta hakemler ilk yarının değerlendirmesini yapacaklardı. Sunucu Bulent Ulgen, hakemleri anons ederken şoyle dedi: "Hepsi de birbirinden onemli hakemler, birbirinden onemli DU- DUKLER!.."
Show TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Eyvah Cocuklar adlı program, miniklerin son derece ilginc diyaloglarına sahne oldu. 6 yaşındaki kız cocuğuna programda sordular: "2 bucuk yaşındaki erkek kardeşinin nesini beğeniyorsun?" Bizimki yanıtladı: "Pipisini!"
Atv'deki İbo Show'da Serpil Cakmaklı ile programa telefon bağlantısıyla katılan yapımcı Nazmi Ozer hararetli bir şekilde tartışıyorlardı. Cakmaklı, sozunun kesilmesi uzerine sinirlendi: "Ama olmaz ki, bugun herkes benim arama giriyor!.."
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ▓▓▓ 2007'nin TV Gafları (Cok komik) ▓▓▓