Sincap
Temel İle dursun 5 İla 10 yıl arasında Amerika'da yaşarlar ve orada kurku cok pahalı bir sincap ceşidi bulurlar Turkiye'ye gelirken bundan getirip, uretip, cok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt cantasına koyar ve havaalanından iceri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve ucağa binerler. Bir sure sonra dursun uyur kucağında bulunan canta yere duşer ve sincap cantadan dışarı cıkar. Hemen Temelin kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi oldurur.Dursun uyanıp sincabı olmuş gorunce hemen temele sinirle sorar ne oldi buna? Temel cevaplamaya başlar sincap cantadan cıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı uzerine cıktı İndi cıktı İndi cıktı sesimi cıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı ,tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim.Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi cıktı girdi cıktı yine ellemedim,ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı İşte o zaman oldurdim oni.
-----------------------
Maaşa Zam
Kalabalık bir belediye otobusunde kadının biri haykırmış:
-Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak gectin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugun aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.”
-Kadın “İyi de be Adam , Taksim'den Şişli'ye gelene kadar maaşına zam mı geldi? “
------------------
Dunyanın temel sorunları
Amerikada en az 3 farklı objeyi kullanarak dunyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma duzenlenir. Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet cicek ve prezervatif takmış bir şekilde cıkarak birincilik odulunu kazanır. Sunucu Temel'i yanına cağırarak bu objelerden maske ile dunyadaki cevre kirliliğine, ciceklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolunun onemine dikkat cektiğiniz icin bu odulu size layık gorduk der. Bunun uzerine Temel aslında ben " prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle cicek koklamaya benzer. " demek istemiştim der.
-----------------
Alican fizik dersindeymiş... Hoca butun oğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş...
- " Otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-Oğrenci: camı acarım,
-Hoca: soyle giren havanın surtunme katsayısı,
-Oğrenci: bilmiyorum,
-Hoca: otur sıfır" Bu boyle bir değil iki değil butun sınıfta surmuş herkes dokuluyor... Alican kalkmış...
-Hoca: oğlum otobustesin cok sıcak ne yaparsın?
-AliCan: Ceketimi cıkarırım.
-Ama oğlum cok sıcak...
-Gomleğimi cıkarırım...
-Oğlum cok cok sıcak...
-Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı actırmam....!
--------------------------
İşler Nasıl ?
İki Travesti yolda karşılaşmışlar. Biri diğerine sorar:
- Nasılsın dostum işlerin nasıl?
- Oburu cevap verir: Sorma kardeş işler o kadar yoğun ki osurmaya vaktim yok...
---------------------------
Temel ve Eşek
Temel gecimini dağdan odun toplayıp, satarak sağlar. Bir gun yine eşeği ile birlikte odun toplamaya gider. Odunları kesip eşeğine yukledikten sonra evin yoluna koyulur. Yarı yola geldiklerinde bir ayı ile karşılaşırlar.
- Ayı Temel'e "Bir kere verirsen seni oldurmem" der. Temel kimsenin gormeyeceğini duşunur ve kabul eder. Ayı yalnız bir şartı olduğunu soyler.
- "İlk once eşeğini yapacağım" der. Temel kabul eder. Ayı once eşeği sonra Temel'i becerir. Temel eve doğru yola koyulur. Yalnız Temel'in aklına nicin once eşeği becerdiği takılır. Geri donup ayıyı bulur ve sorar.
-Nicin once eşeği becerdin ?
-Ayı cevap verir. “Once seni yapsaydım Eşek kacardı...”
-----------------------
Ayaksız Papağan
Yalnızlıktan bunalan adam papağan marketine gider. En guzel papağan en ucuzudur. Papağana sorar: Neden bu kadar ucuzsun? Gormuyor musun abi benim ayaklarım yok! der papağan. Peki nasıl tunekte duruyorsun??? Pipimi doluyorum abi der papağan. Adam papağanı eve goturur. Ertesi gun eve geldiğinde
- Papağan: Abi kız arkadaşın postacıya kapıyı actı
-Adam: E ne olacak onlar tanışırlar.
-Papağan: Adam iceri girer girmez kızın bluzunun duğmelerini actı!
-Adam: Sonra ne oldu!!!!!!!
-Papağan: Goremedim abi tunekten duşmuşum!
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- seriye devam fıkralar 7 seconds farkı ile **2**