2 hafta once yaptıgım kıskanclık ve sinirle attıgım ayrılık mesajı ( mesajı gormeden silmiştim) ustune erkek arkadaşım benden ayrılmıştı yanına gidip konuşmama ragmen etrafımda ki herkes bu ayrılıgın bahane oldugunu senin sinirle aldıgın karar oldugunu dile getirdiğin halde geri adım atmamış olmasını etrafım başka şeylere yormuştu.. cok uzun oldugu icin detay vermeden geciyorum biz hafta sonu elimizde olmayan bi nedenle konuşmak zorunda kaldık ortak arkadaşımızın yapmış oldugu bi olay uzerinden.. bana konuşurken soylediği şey bu kararın sinirle olmadıgı emin oldugu vs bende bu şekilde konuştum arkadaşca telefon konuşmamızda cok uzgun oldugu bahane ve başka bi nedenin asla olmadıgını soylemişti ikimiz icinde iyi olacağı vs.. her neyse dun ogrendim ki benimle konuştugu akşam erkek arkadaşlarıyla kızlarla ortam kuruyorlar sosyal medyadan ekleşmeler vs goruyorum bu adam 36 yaşında ve yanlarında ki kızlar 21 22 yaşlarında bana telefonda cok uzgun oldugunu evde gecirdigini bu donemi soyleyen adam alemlerde mesaj attıp ne kadar yanlış bi insan oldugunu kendinden kucuk yaş kızlarla eglenip ortam yaptıgını igrendigimi ve telefonunda bana ait ne varsa silmesi gerektiğini arkadaşlarınıda heryerden silicegimi soyleyip engelledim 6 7 kez aradı normal mesaj attı attıgı mesaj ortaya bi laf atıp kacınca gercek oldugunumu duşunuyorsun mesaj bu bunun ustune bir kez aradı sonra sustu cok sinirlendim yanındaki arkadaşı evli ve eşini tanıyorum onları bile heryerden sildim onu gormemek icin.. kendini iyi gosterip bu denli biri cıkmasına uzgunum cok ...