Merhaba Arkadaşlar,
Kafamın cok karışık olduğu, uykusuz gunlerde olduğumdan cumlelerimi cok sağlıklı kuramayabilirim. Oncelikle okuyan arkadaşlarımın kusura bakmamasını rica ediyorum.
Konum ise şoyle;
İkinci evliliğimi 7 yıl once kanser tedavisi gordukten 1 yıl sonra yaptım. Herşey normal ve kusursuz ilerliyordu. Evlendik.
Eşim sıfır art niyetli ve kullanılmaya cok musait. Hatta kalk gidelim akıllı.
Beni aldattığını oğrendim, gozumle gordum. Paranoyaksın, ruh hastasısın gibi klasik aldatan adam davranışlarını sergiledi. Affettim... Cunku 2. evlilik elalem ne der kaygıları yaşıyordum. Annem uzulmesin psikolojisi de etken tabii buna.
Esas sorum ve sorunum şu; eşim asla hatasını kabul etmeyen, ozur dilemeyen kendisinin haklı olduğuna cok fazla inandığı icin sucu surekli bana atan, alınganlıkta zirve noktasında yaşayan bir insan. (orn: akşam yemek yerken cok yorucu bir gun gecirdiğimi belirterek radyonun sesini biraz kısmasını rica ettiğimde 3 gun kusuyor)Bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır? İnsan her konuda haklı olduğunu nası duşunebilir?
Tahammul ettikce, odun verdikce ruh sağlığımın bozulduğunu ve bunun sonucu olarak ta bedensel sağlığımın bozulduğunu hissediyorum.
Dun itibariyle boşanma dilekcemizi verdik.
Engin bilgi ve duşuncelerinize cok ihtiyacım var. Okuyup, cevap veren herkese sonsuz şukran...