Selam herkese.
Hayatım buyuk bir hızla değişiyor

Tam oğlumla bir şeyler rayına oturdu, gulup eğleniyoruz derken İstanbul'da gecim sıkıntısı peydah oldu. Eşimin işleri inanılmaz bozuldu, şu an ruhen zaten coktu ve maddi olarak da cokuşteyiz. Bir miktar da borc yapmış kendileri yani o borc olmasa dahi bizim icin gecinmek problem. Ev kredimiz, araba kredimiz, bakıcı ucreti derken yaşamak icin bir şey kalmıyor bize. Kalanı da zaten bez, mama ve market olayları goturuyor.
Benim aklıma gelen tek bizi toparlayacak cozum ufak bir Anadolu şehrine yani memleketime taşınmak. Eşim cok olumsuz bakmadı, elbette ilk etapta farklı işler denemek, biraz daha direnmek istiyor ama ben pek olacağını duşunemiyorum. 2-3 sene dayansak bile cocuğun eğitimi ve sağlığı bu şehirde bizi cok zorlayacak belli ki. Bu konuda zaten eşimle zıttız. O hangi okula gittiğinin onemsiz olduğunu ve ders manasında benim toparlayacağımı soyluyor bense sosyal anlamda asla bir fayfam olamayacağıbı ve gittiği okul kulturunun onemli olduğunu soyluyorum.
Şimdi benim sorum İstanbul'da cocuk buyutmuş olanlara. Ben ailemin yanına taşınsam buradaki kadar guvensiz bir ortamda buyumeyecek ama İstanbul'un imkanlarından da yararlanamayacak. Hoş kalsak da para olmadığı icin imkanlardan yararlanamayabiliriz ama bir sahil gezmek, sokak calgıcısı dinlemek, Goztepe parkına gitmek gibi basit şeyler dahi hayatımızda olamaz. Bu konuda acaba pişman olur muyum?