Kizlar eski eşim peşimde.evlenelim evlenelim.diyor.bir şekilde oğrendim ve kendisinden de teyit ettim kendisi evlilik sitelerine girmiş .ama oylesine diyor.bana davranislari evliliğimin iyi olan donemindeki gibi.iyi davranıyor.
Madem benle.evlenmek istiyor neden evlilik sitelerine bakmış .anlamıyorum.yuzde seksen evlilikte iyiydik.ama yuzde yirmisi de cok.kotuydu:
Ozellikle hamilelik doneminde:
Peşimden koş ve seni seviyorum diye bağır diyerek gozumde n gozluğunu kolumdan cantamı alıp; bir yandanda hadi gel hadi gel diye beni.yollarsa.kostursu.yedi aylık hamile idim.
Durup durup ofkelenip şimdi peşimden gel ve beni sevdiğine beni ikna et.bisiler yap diyordu
Evde ic camasirimda.sperm gorduğunu ve bana.kimle yattigimi sorup evde erkek araması bile yaptı.yedi aylık hamile.idim.sperm dediği de koyu akıntı
Cocuk ondan degilmis
Hamilelikte ikikez şiddet gordum

Sonra bana guvend.aldatma yonunden şuphelendi.ama ben de ondan sogimustim.gidecek yerim.yoktu.akli basindaiken inanılmaz etkileyici konuşmaları vardı.iyi gunde cok da iyiydik.beni yurekten sevdiğini hic hissetmedim.baslangiv hamilelikte şiddetle başlayınca.ama onu garip şekilde sevdim.neden bilmiyorum.baska.kimsem.de yoktu ondan başka.evim benimdi, bana pek karismiyordu.geziyorduk tozuyorduk..hayat onun iyi olduğu.anlarsa.iyi idi.ama o delirme.anlari o anlar cılgınca kotuydu.
İşin kotusu ben bu adamı halen seviyorum.elimde degil.ama beş senede defelarca baba evine dondum.geri geldim.yuruyecegine de inancım yok.geri donmelerin hepsi ondan kaynaklanmiyordu ben de ters cevap veriyordum.ona karşı icimde şuphe oluşmuştu.bana zarar verir.mi diyordum.ki daha once dovdu beni.ortada hicbir neden olmasa bile ben de ona asabi olmaya başladım.