kısaca anlatayım 5 senedr bebiş istiyorum tup bebk 2 kez 3 aşılama vss tık yokken aralıkta boş gebelikten kurtaj oldum kız kardeşim ise yazın aynı şekilde boş gebelikten duşuk yaptı 1 ay sonra bebişi oldu herneyse yani dr 3 ay korun dedi ama pek korunmadım desem yeri vardr tık yok 4 ay gecti bu 5 ayım olcak cok istiyoruz osledik artık allhım sesimizi duysunda versin bu ay pek birlikte olamadık ama o zamana bi kac kere denk getirdik icimde bi his olmıcak diyo ama kısmet gecen ay 3 ayı doldrmuştuk calışacaktık enfeksiyon kapmışım dr fitil vs verdi bende o ay deilde bu ay kullandım dr ole dedi korunmasız birlikte oldunsa kullanma dedi ben işin kotu yanı annemle kız kardeşimin doğumuna gidecğim almanyaya herşey hazır haziranın 3 de gidiyorum bu ay oldu oldu olmadı bi ay fire vercem eşimde olursa seni gondermem diyo acıkcası benimde pek almanyaya gidesim yok anneme eşlik edecektim kadının cıkmadı vize benim cıktı işte yani goğuslerim inanılmaz cok acıyo ve arada kasıklarıma değişik ağrılar giriyo onun dışında pek bişi yok sizlerin ne belirtileri var kac senedr bebş yolu gozluyosunuz paylaşırsanız sevinirim bu arada sacmalamadım umarım kociş baykuş gibi tepemde hem meraktan oluyo hemde buraya fazla girip bebişe kafayı takmamı istemiyo işte benim koca bebğim alkisalkisalkis:teselli::lepi:Şeniz