Merhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken bircok sorunla evlendim her şeyi goze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim cunku eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca guzel eşim benimle cok guzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan uzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve guzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle goruşmuyorum bazı nedenlerden dolayı duğun yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı duşman ve benide oyle biliyor cunku kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması icin bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı acmadım acsam eşimle cok fazla sorun yaşayacağız o yuzden eşimi cağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hic gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi acıp iletisime gecmek gibi bir duşunce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında gormesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar guvenirken beni bu kadar severken bensiz hic birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve duşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim gormesede Allah goruyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum