Merhaba arkadaşlar, benim en fazla 3000 TL butcem var ve universite okuyorum. Yazı beklersem zaten cok cok daha iyisini alabilirim ama acil olarak laptop ihtiyacım var. Cok ozellik istemiyorum Office programlarını acsın internette gezinirken kasma donma olmasın pili 1 2 saatten fazla dayansın yeter. Daha fazlada hicbir şekilde parada koyamam ustune. Ben birkac tane buldum, sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız cok teşekkur ederim.

Sectiğim laptoplar:

Lenovo V14 Celeron N4020 4 GB 128 GB 14" 81Vu006Stx Fiyatları ve Ozellikleri Lenovo V14 Celeron N4020 4 GB 128 GB 14
www.n11.com

GittiGidiyor – Turkiye'nin Oncu Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha bircok kategoride milyonlarca urunun satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com

Lenovo İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Lenovo İkinci el ve sıfır dizustu notebook bilgisayarlar S-Param Guvende ile taksitli odeme secenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com

Lenovo İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Lenovo İkinci el ve sıfır dizustu notebook bilgisayarlar S-Param Guvende ile taksitli odeme secenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com

Techno Pc İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Techno Pc İkinci el ve sıfır dizustu notebook bilgisayarlar S-Param Guvende ile taksitli odeme secenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com

Acer İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Acer İkinci el ve sıfır dizustu notebook bilgisayarlar S-Param Guvende ile taksitli odeme secenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com

www.sahibinden.com